Praktische info

Vlot, ruim en bewust winkelen vlak bij Brugge

B-Park Brugge is vlot bereikbaar met de auto. Je parkeert snel, veilig én gratis voor de deur van je favoriete winkels en je hoeft geen uren in de file te staan. Op de groene parkings zijn er 2.000 gratis parkeerplaatsen. Kom je met de fiets? Ook dat is geen probleem: een breed fietspad, volledig gescheiden van het autoverkeer, doorkruist het volledige B-Park. Je kan je stalen ros veilig achterlaten in de overdekte fietsstallingen met 400 plaatsen. Last but not least, zijn ons winkels ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ook open op zondag!

Wist je dat veel van onze winkels ook open zijn op zondag? Ideaal om rustig je boodschappen te doen, nog snel een cadeautje te kopen of gewoon leuk te shoppen.

De volgende winkels staan elke zondag klaar om je met open armen te ontvangen: Life Outdoor Living, Carrefour Hypermarkt, Decathlon, Jumpsquare, Lunch Garden, Sleepworld en SportsDirect.

Naar B-Park met de wagen

  • B-Park bevindt zich op de Blankenbergse Steenweg in Brugge. Je bereikt ons via de uitrit Blauwe Toren van de Expressweg N31 (verlengde van de autosnelweg A17 Kortrijk-Brugge).
  • Bij ons parkeer je altijd gratis en voor de deur van je favoriete winkel.
  • Heb je een elektrisch voertuig? Dan kan je deze opladen op onze parking.

Naar B-Park met de fiets

  • Fietsers geraken vlotjes in B-Park via de bedrijvenzone Blauwe Toren ofwel langs de Blankenbergse Steenweg.
  • Je fiets laat je makkelijk en veilig achter in onze overdekte fietsstalling.

Ken je onze winkels?

Winkels

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren. Als u door gaat op deze website ga je automatisch akkoord met onze privacyverklaring.